ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος πενταετίας στον ΠΑΟΚ!

Μαρκόπουλος πενταετίας στον ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ και του Σούλη Μαρκόπουλου θα συνεχιστεί κανονικά... Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο"Δικέφαλος" τα βρήκε για συμβόλαιο πέντε ετών με τον έμπειρο κόουτς, για τον οποίο από τα πλέι οφ ακόμη είχαμε αποκαλύψει πως στους "ασπρόμαυρους" ήθελαν να συνεχίσουν με τον Μαρκόπουλο και πως ήδη είχαν γίνει οι πρώτες επιφανειακές επαφές.

Εγιναν πολλές επαφές για το θέμα παραμονής του έμπειρου κόουτς και αυτές τελικά είχαν αίσιο τέλος. Η ΚΑΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους, επεκτείνοντας για ακόμη πέντε χρόνια την συνεργασία τους μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, κόπων, αμέτρητων θυσιών από όλους μας και ιδιαίτερα από τον προπονητή μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, με την ίδια λογική και φιλοσοφία, έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δουλειά και με απεριόριστη επιθυμία να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Παλατάκι» μετά από συνάντηση του προπονητή με αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ