GAME NIGHT

Η μαραθώνια Game Night για τον μεγάλο Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η μοναδική εκπομπή που ήταν στο γήπεδο των Μπακς

Η μαραθώνια Game Night για τον μεγάλο Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η μοναδική εκπομπή που ήταν στο γήπεδο των Μπακς

Ο παρουσιαστής της Game Night Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Σπύρο Καβαλιεράτο, Βασίλη Σκουντή, Αλέξανδρο Τρίγκα και Στέφανο Μακρή συμμετείχαν στην ξεχωριστή εκπομπή του SPORT24, αφιερωμένη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς. Ο "Greek Freak" μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο του SPORT24, Χάρη Σταύρου.

Η μαραθώνια εκπομπή άρχισε στις 03..00 και ολοκληρώθηκε στις 09.00. Οι συνεχείς συνδέσεις με τον Χάρη Σταύρου στο Μιλγουόκι και τον Αλέξανδρο Ξενικάκη στα Σεπόλια ήταν στο αρχικό μενού, ενώ οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Βασίλης Σκουντής, Αλέξανδρος Τρίγκας και Στέφανος Μακρής από το στούντιο του SPORT24 σχολίασαν τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αποκορύφωμα της μεγάλης αυτής εκπομπής ήταν τα δύο μηνύματα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω του SPORT24 στους Ελληνες φιλάθλους, όπως και τους General Manager των Μπακς, Τζον Χορστ.

Δείτε ολόκληρη την μαραθώνια Game Night:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS GAME NIGHT NBA FINALS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ