ΕΛΛΑΔΑ

Ατζέντης Μαντζούκα: "Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει επίσημη πρόταση για τον Λευτέρη"

Ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα του Προμηθέα σε αγώνα για το EuroCup 2020/21
Ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα του Προμηθέα EUROKINISSI

Με μήνυμα στο Facebook, ο ατζέντης του Λευτέρη Μαντζούκα ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός ουδέποτε έκανε πρόταση για τον 17χρονο φόργουορντ.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ανήκει από το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον οποίο δεσμεύεται πλέον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 17χρονος φόργουορντ βρέθηκε για τελευταία φορά μαζί με την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, πριν φορέσει τα πράσινα.

Μετά το τέλος του αγώνα, κι αναφορικά με τη φημολογία που τον ήθελε πριν από μερικούς μήνες να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ πως "δεν πήγε κάτι στραβά το περασμένο καλοκαίρι (εννοεί με τον Ολυμπιακό), απλά δεν θεώρησα πως ήταν το καλύτερο για εμένα".

Λίγη ώρα αργότερα, ο ατζέντης του, Μάριος Ολύμπιος, ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι ουδέποτε κατέθεσαν επίσημη πρόταση προς τον πελάτη του.

"Όπως έχω ξαναπεί δημόσια στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός δεν έκανε επίσημη πρόταση για τον Λευτέρη το καλοκαίρι. Όπως είπε κι ο ίδιος, τίποτα δεν πήγε στραβά, απλά θεωρεί για την καριέρα του τον Παναθηναϊκό την καλύτερη επιλογή" έγραψε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Λευτέρη Μαντζούκα.

Ατζέντης Μαντζούκα: "Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει επίσημη πρόταση για τον Λευτέρη"
FACEBOOK
TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ