ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαντζούκας: "Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό, η επιλογή του Παναθηναϊκού ήταν το καλύτερο για εμένα"

Μαντζούκας: "Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό, η  επιλογή του Παναθηναϊκού ήταν το καλύτερο για εμένα"

Χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Λευτέρης Μαντζούκας παραδέχθηκε πως η επιλογή των πράσινων ήταν η καλύτερη δυνατή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στον οποίο μετακόμισε με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (18/12), έκανε μετά από την αναμέτρηση Ιωνικός - Προμηθέας ο Λευτέρης Μαντζούκας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο 17χρονος περιφερειακός παραδέχθηκε πως ήθελε να παίξει στο κλειστό του Πλάτωνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει ότι η επιλογή του να μετακομίσει στους πράσινους ήταν η καλύτερη για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Μαντζούκας:

"Είπα στον κόουτς ότι είμαι έτοιμος, εκείνος θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να προφυλαχθώ. Ο Προμηθέας είναι για εμένα μια οικογένεια, έχω άψογες σχέσεις με όλους. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ήρθαν γρήγορα τα πράγματα, δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στη χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πλησίασαν τους ανθρώπους που με εκπροσωπούν. Θεώρησα πως ήταν το καλύτερο για εμένα αυτή τη στιγμή. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.

Δεν πήγε κάτι στραβά το περασμένο καλοκαίρι (εννοεί με τον Ολυμπιακό), απλά δεν θεώρησα πως ήταν το καλύτερο για εμένα. Αυτή η πρόταση (εννοεί από τον Παναθηναϊκό) ήταν το καλύτερο για εμένα. Είναι τεράστια τιμή να παίζεις γι' αυτή τη φανέλα, γι' αυτόν τον σύλλογο. Θα συνεχίσω να δουλεύω και σκαλί-σκαλί να γίνομαι καλύτερος. Εχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους, θα τα πούμε και από κοντά από εβδομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ