ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάντζαρης: "Ήθελα να γίνω... Σπανούλης"

Μάντζαρης: "Ήθελα να γίνω... Σπανούλης"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την εμπειρία του στις μικρές Εθνικές ομάδες, την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Fibaeurope μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά και τις μικρές Εθνικές ομάδες που αποτέλεσε μέλος τους.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πώς όταν ήταν μικρός ήθελε να του μοιάσει.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στο "Fibaeurope.com":

" Όταν ήμασταν στις μικρές Εθνικές ομάδες, είχαμε πάρει πολλά μετάλλια. Είχαμε πάρα πολύ καλές ομάδες. Έπρεπε, όμως να μεγαλώσουμε γρήγορα. Τώρα πια είμαστε άνδρες, όχι παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε κάτι καλό", δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Όταν ήμουν 15 χρονών που έβλεπα τον Βασίλη Σπανούλη στο Ευρωμπάσκετ του 2005, αλλά και στη συνέχεια στο Μουντομπάσκετ το 2006 έλεγα πως θέλω να γίνω σαν κι αυτόν μία μέρα. Τώρα είμαστε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και για μένα είναι κάτι εξαιρετικό".

Όσον αφορά την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: " Στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, περνάμε δυστυχώς δύσκολες στιγμές. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό έδωσε λίγη χαρά στους Έλληνες. Τώρα ελπίζω για τον ίδιο λόγο να καταφέρουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο".

Δεν παρέλειψε τέλος, να μιλήσει και για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και αποκόμισε στη φιλική αναμέτρηση με την Βραζιλία: " Κάθε μέρα είμαι όλο και καλύτερα και ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος σύντομα να βοηθήσω την ομάδα μου στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ