ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανωλόπουλος: "Ευχαριστώ τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Γκάλη"

Μανωλόπουλος: "Ευχαριστώ τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Γκάλη"
EUROKINISSI

Στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στην εξέδρα, σε αυτή του κόσμου, αλλά και στην άμυνα της Εθνικής στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά από την νίκη επί της Λευκορωσίας.

Χαρούμενος για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, χαρούμενος για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στην εξέδρα, χαρούμενος για την νίκη της Ελλάδας επί της Λευκορωσίας, χαρούμενος που ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορονοϊό και γύρισε στα καθήκοντά του, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν την Κυριακή (28/11) ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Μας έδωσαν πολλή ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να σταθώ και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη, για μένα είναι μεγάλη υπόθεση, τον σέβομαι απεριόριστα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τον τρόπο που προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς. Οι συνεργάτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά όσο έλειπα λόγω κορωνοϊού. Οι παίκτες μου, αν δούμε τα στατιστικά, ήρθαν για να δώσουν ό,τι είχαν. Πριν τρεις μέρες η ίδια ομάδα έβαλε 84 πόντους απέναντι στην Τουρκία και σήμερα έβαλε 67. Αυτό δείχνει πόσο προσπαθήσαμε στην άμυνα και πώς πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ