STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί τα λάθη"

Μανωλόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί τα λάθη"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κερδίσει στο ΣΕΦ αν είχε προσέξει κάποια πράγματα ενώ εξήγησε πως τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού έκαναν τη ζημιά στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Game 1 της σειράς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και πλέον θα ψάξει την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Τετάρτη (10/06, 19:30), με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ζητά βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι. Πιστέψαμε στη νίκη. Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα μετά τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Θεωρώ ότι μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας".

Εν συνεχεία ο Μανωλόπουλος πρόσθεσε: "Εμείς ήλθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αν είχαμε προσέξει κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στο κομμάτι των επιθετικών ριμπάουντ. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να παίζουμε πιεστική άμυνα όμως τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα".

Παράλληλα ρωτήθηκε για την απόδοση του Μόργκαν και επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Έχω πει ότι πιστεύω σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο Μόργκαν, όπως και ο Κούπερ, είναι πολύ λίγο καιρό μας. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, προσπαθούν κι αυτοί πάρα πολύ, θεωρώ ότι θα είναι καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ