ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ, η απάντηση: "Σπύρο, εσύ έλεγες ότι δεν μπορώ να καρφώσω;"

ΜακΚίσικ, η απάντηση: "Σπύρο, εσύ έλεγες ότι δεν μπορώ να καρφώσω;"

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος έλεγε ότι ο ΜακΚίσικ δεν μπορεί να καρφώσει μπροστά σε αντίπαλο, έβαλε μάλιστα στοίχημα και το έχασε, βγαίνονυτας με το μαγιό στην εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου και ο Αμερικανός φόργουορντ face to face τού έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος σήκωσε το γάντι της "αντιπαράθεσης" στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, λέγοντας πως δεν μπορεί να καρφώσει μπροστά σε αντίπαλο. Μάλιστα, ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα τα κατάφερνε, που έβαλε στοίχημα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στην εκπομπή "The Show Must Go On" ότι αν ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε κάρφωμα με παίκτη μπροστά του, θα πήγαινε στο στούντιο με το μαγιό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΜακΚίσικ το έκανε στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ και όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος περίμενε πώς και πώς να γίνει πράξη αυτό που είχε πει ο Σπύρος Καβαλιεράτος και να εμφανιστεί με το μαγιό. Αυτό συνέβη και στα σχόλια έγινε... πάρτι!

Ο Αμερικανός βρέθηκε απέναντί στον Σπύρο και περίμενε να ακούσει όσα είχε να του πει. "Είπε ότι δεν μπορώ να σουτάρω, είπε ότι δεν μπορώ να καρφώσω. Όλοι ξέρουμε ότι μπορώ να καρφώσω...", είπε μεταξυ άλλων ο ΜακΚίσικ στο απολαυστικό VIDEO του SPORT24.

Θυμηθείτε την είσοδο του Σπύρου Καβαλιεράτου με το μαγιό του στο στούντιο της εκπομπής (02:11'50''):

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ