EUROLEAGUE

ΜακΚάλεμπ: ''Ο Ζοτς είναι δίκαιος''

ΜακΚάλεμπ: ''Ο Ζοτς είναι δίκαιος''

Ο Μπο ΜακΚάλεμπ έζησε από πρώτο χέρι την περσινή τραγική χρονιά της Φενέρ. Φέτος οι Τούρκοι προελαύνουν στην Euroleague και ο Αμερικανός γκαρντ παραδέχεται πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άλλαξε τα πάντα!

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δοκιμάζεται αύριο στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και ο ΜακΚάλεμπ παραχώρησε συνέντευξη σε τούρκικο περιοδικό όπου κλήθηκε να κάνει τις συγκρίσεις σε σχέση με πέρσι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: ''Πέρσι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν η ομάδα των σταρ όμως αποτύχαμε! Δεν γίναμε ποτέ η ομάδα που μπορούσαμε να γίνουμε. Πλέον με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο, είμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι τεράστια ευχαρίστηση να δουλεύεις με τον κόουτς Ομπράντοβιτς! Είναι ένας ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, εντός κι εκτός γηπέδου. Θα πει μπροστά σου τα καλά και τα άσχημα. Δεν τον ενδιαφέρει αν έχει μπροστά του μεγάλα ονόματα ή σταρ. Το ''εγώ'' μπαίνει κάτω από την ομάδα σε αυτές τις περιπτώσεις''.

Ο ΜακΚάλεμπ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ''καυτή'' ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Sports Arena: ''Νομίζω πως η Sports Arena της Κωνσταντινούπολης είναι ίσως η πιο δυνατή έδρα στην Euroleague. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε πετύχει φέτος σπουδαίες νίκες και ο κόσμος μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βλέπεις χιλιάδες κόσμου να φωνάζουν για σένα. Ειδικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων, εκεί όπου κρίνονται τα πάντα. Ξεχνάς την κούραση και συνεχίζεις να παλεύεις με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου''.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ