ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το πόρισμα της έρευνας για το "γλέντι" των τριών παικτών μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς με τη φανέλα της Μακάμπι
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς με τη φανέλα της Μακάμπι INTIME SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το πόρισμα της έρευνας που έκανε για όσα συνέβησαν μετά την ήττα - αποκλεισμό στο Κύπελλο, που κόστισε τη θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η ήττα - αποκλεισμός από το Κύπελλο Ισραήλ πριν από μια βδομάδα έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις στον οργανισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με μεγαλύτερη όλων την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τη θέση του head coach.

Μέσα σε όλα βέβαια, η διοίκηση του συλλόγου κλήθηκε να διαχειριστεί κι ένα εξωαγωνιστικό θέμα, το video που διέρρευσε με κεντρικά πρόσωπα τους Τζέιλεν Ρέινολντς, Τζέιμς Νάναλι και Ντέρικ Γουίλιαμς. Ένα video που παρουσίαζε τους τρεις ξένους παίκτες να γλεντούν σε εστιατόριο του Τελ Αβίβ, λίγη ώρα μετά την οδυνηρή ήττα της ομάδας τους.

Μία βδομάδα μετά τη διαρροή του video, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία παρουσιάζει το πόρισμα της έρευνας που διεξήγαγε αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, οι τρεις παίκτες:

  1. Γευμάτισαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, όπως κάνουν κάθε φορά μετά από εντός έδρας αγώνα, δεδομένου ότι βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους
  2. Δεν δημοσίευσαν οι ίδιοι το video με τη λεζάντα που έγραφε "δεν μας νοιάζει" αλλά μια σερβιτόρα του εστιατορίου
  3. Δεν είχαν ιδέα ότι κάποιος τούς κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο εκείνη την ώρα ή ότι το video δημοσιεύτηκε στα social media
  4. Οι αθλητές αντιλαμβάνονται πως η εικόνα ήταν άσχημη, όπως και να έχει, και πως δεν βοήθησε την γενικότερη κατάσταση

Οι τρεις παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέταξαν μάλιστα την ακόλουθη γραπτή δήλωση: "Απολογούμαστε για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν τα γεγονότα. Κατανοούμε ότι, παρότι τα πράγματα παρουσιάστηκαν πολύ διαφορετικά απ ότι ήταν, οι εικόνες δείχνουν άσχημες και πληγώνουν τα συναισθήματα των φίλων και της διοίκησης της ομάδας. Το μόνο που έχουμε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αγάπη και σεβασμό. Ξέρουμε πως κάθε ήττα πονάει τους πάντες εντός κι εκτός του συλλόγου, ειδικά μια σαν κι αυτή της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ