EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: "Fake news, δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ γρήγορα διέψευσε τα σενάρια περί σχεδιασμού εν όψει της σεζόν 2020/21 η Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι παράγοντες της οποίας μίλησαν για ψευδείς ειδήσεις το απόγευμα της Παρασκευής (10/4).

Δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη υποστήριξαν την Παρασκευή (10/4) ότι η Μακάμπι ασχολείται ήδη με τον σχεδιασμό εν όψει της σεζόν 2020/21 και κάποια αναφέρθηκαν και σε υποψήφιους στόχους όπως ο Ράιαν Μπρόκοφ. Γρήγορα όμως οι παράγοντες της ομάδας του Τελ Αβίβ έσπευσαν για να διαλύσουν αυτά τα σενάρια με κατηγορηματικό τρόπο, καθώς τη δεδομένη στιγμή προέχει η υγεία και η ασφάλεια του κόσμου πριν άπαντες επιστρέψουν/επιστρέψουμε σε κάποιου είδους κανονικότητα.

" Δημοσιεύθηκαν σήμερα κείμενα που έλεγαν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δουλεύει για την επόμενη σεζόν και στοχεύει ή ενδιαφέρεται για παίκτες. Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται για ψεύδη. Ο οργανισμός δεν κάνει κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο" αναφέρει το σχετικό tweet της ισραηλινής ομάδας, μία μέρα μετά απο τη συζήτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τους Δημήτρη Ιτούδη - Γιώργο Μπαρτζώκα στο Sport24.gr .

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ