ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Ο Ζίζιτς νίκησε τον χρόνο και παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Ζίζιτς σε αγώνα στο ΣΕΦ
Ο Ζίζιτς σε αγώνα στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Άντε Ζίζιτς νίκησε τον χρόνο, ξεπέρασε την θλάση που τον κράτησε εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες και είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21/10, 21:05, Novasports Prime, MatchCenter στο SPORT24).

Η παρουσία του Κάμερον Τέιλορ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21/10, 21:05, Novasports Prime, MatchCenter στο SPORT24) μπορεί να είναι αμφίβολη, αλλά -την ίδια ώρα- ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελά.

Αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Άντε Ζίζιτς στην δράση, μετά από πέντε βδομάδες απουσίας. Ο θηριώδης σέντερ της Μακάμπι προπονήθηκε την παραμονή της αναμέτρησης με τους πράσινους, έδειξε έτοιμος για το απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι και επέτρεψε στον προπονητή του να υπολογίζει σε ακόμη μια αξιόπιστη λύση για τη front line.

Πρόκειται άλλωστε για το ντεμπούτο του στη φετινή διοργάνωση, δεδομένου ότι η θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες δεν του επέτρεψε να "γράψει" λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Έτσι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει πλέον να διαχειριστεί τρεις ποιοτικούς παίκτες στο "5" αφού υπάρχουν επίσης ο Τζέιλεν Ρέινολντς και ο Ματίας Λεσόρ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ