ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Λήξη συναγερμού για Μπάλντγουιν, ενδέχεται να παίξει κόντρα στην Ζάλγκιρις

Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο τραυματισμός του Γουέιντ Μπάλντγουιν στον δικέφαλο δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός, όσο πίστεψαν στην αρχή οι άνθρωποι της Μακάμπι, όπως εξήγησε ο Όντετ Κάτας. Δεν αποκλείεται ο Αμερικανός γκαρντ να αγωνιστεί κόντρα στην Ζάλγκιρις (28/12, 20:00) για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Λήξη συναγερμού στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφορικά με τον τραυματισμό του Γουέιντ Μπάλτνγουιν, μιας και ο Όντετ Κάτας ότι η κατάσταση είναι τελικά λιγότερο σοβαρή από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και δεν αποκλείεται ο Αμερικανός γκανρτ να καταφέρει να αγωνιστεί απέναντι στην Ζάλγκρις (28/12, 20:00) για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

"Είναι λιγότερο σοβαρό από όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό για την Πέμπτη (28/12). Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις για να το δοκιμάσουμε, θα δούμε πριν το παιχνίδι. Χαίρομαι που δεν είναι σοβαρό", ανέφερε ενδεικτικά ο Ισραηλινός τεχνικός.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στο δικέφαλο στη διάρκεια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων.

"Μπορώ να το δω μόνο επαγγελματικά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ιδανικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι είναι ιδανικό να συναντηθούμε μία ημέρα πριν από ένα παιχνίδι και να το κάνουμε να λειτουργήσει. Ελπίζω πραγματικά ότι θα ξέρουμε πώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ότι η κατάσταση εκτός γηπέδου θα αλλάξει το συντομότερο δυνατό", συμπλήρωσε ο Όντετ Κάτας μετά τα δύο ματς που έδωσε η ομάδα του λαού για το εγχώριο πρωτάθλημα, μόνο με τους γηγενείς της παίκτες, αφού οι ξένοι παρέμειναν στο Βελιγράδι και αρνήθηκαν να γυρίσουν στο Ισραήλ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ