ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πλήγμα με Μπάλντουιν, τραυματίστηκε και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης

EUROLEAGUE /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Άσχημα νέα για την Μακάμπι, αφού ο Γουέιντ Μπάλντουιν τραυματίστηκε στον δικέφαλο του ποδιού του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ελπίδες να απέφυγε την θλάση.

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν το μόνο άσχημο νέο για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το ακόμα χειρότερο μαντάτο ήταν ότι έχασε με τραυματισμό του Γουέιντ Μπάλντουιν, με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας "Sports.walla.co.il" να αναφέρει ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα - με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά - ο Μπάλντουιν θα απουσιάσει από τους αγώνες της Μακάμπι για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, ενώ - αν τελικά έχει υποστεί θλάση και όχι τράβηγμα - υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει εκτός δράσης έως και 2 μήνες, σε ένα τεράστιο πλήγμα για την "ομάδα του λαού".

Την φετινή σεζόν ο Μπάλντουιν έχει 14.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ και πασέρ της ομάδας, αλλά και πρώτος στα κλεψίματα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ