ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Οι ξένοι της ομάδας αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Μακάμπι: Οι ξένοι της ομάδας αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Την απόφασή τους να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ μετέφεραν στη διοίκηση της Μακάμπι, οι παίκτες της ομάδας, με τον σύλλογο του Τελ Αβίβ να αγωνίζεται μόνο με Ισραηλινούς αθλητές στα επόμενα δύο παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague, οι ξένοι παίκτες της ομάδας του Κάτας ανακοίνωσαν στην διοίκηση της ομάδας την απόφασή τους να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος, που στη συνέχεια ανέφερε πως η ομάδα θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος μόνο με αθλητές από το Ισραήλ.

Όπως αναφέρει το Sport5 οι παίκτες ζήτησαν δεσμεύσεις ότι τα χρήματα που θα κοπούν από τον μισθό τους (περικοπή 15%) θα τους επιστραφούν στο μέλλον, ωστόσο δεν ικανοποιήθηκαν από τη συνάντηση που είχαν με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Σιμόν Μιζράχι.

Η Μακάμπι, η οποία αγωνίζεται με έδρα το Βελιγράδι στις αναμετρήσεις της στην EuroLeague, ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (21/12) για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ