ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Απόβαση των οπαδών α λα Άιντραχτ ετοιμάζεται στη Μαδρίτη

Μακάμπι: Απόβαση των οπαδών α λα Άιντραχτ ετοιμάζεται στη Μαδρίτη

Ο κόσμος της Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζει για απόβαση στο WiZink Center, με τη MARCA να την παραλληλίζει με αυτή των οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρόσφατο παιχνίδι του Europa League με την Μπαρτσελόνα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιστρέφει στα playoffs της EuroLeague μετά από επτά χρόνια, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει πώς και πώς τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Menora Mivtachim Arena θα είναι κατάμεστη για το Game 3 της σειράς (το sold out έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες), αλλά οι φίλοι της "ομάδας του λαού" δεν περιορίζονται σε όσα γίνουν στο Ισραήλ.

Όπως εξηγεί η MARCA, περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένονται στο WiZink Center για κάθε ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs. Με τον φόβο, παράλληλα, της αγοράς ακόμη περισσότερων εισιτηρίων την τελευταία στιγμή, γεγονός που μπορεί να... κιτρινίσει ακόμη περισσότερο το γήπεδο. Δεδομένου μάλιστα του πρόσφατου παραδείγματος από το παιχνίδι του Europa League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως "οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλουν να μιμηθούν εκείνους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης".

Ακόμη κι αν όμως, ο αριθμός των φιλοξενούμενων φιλάθλων περιοριστεί στις 2.000, είναι σαφές πως ο κόσμος της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει (σε ντεσιμπέλ) τους γηπεδούχους, που έτσι κι αλλιώς δεν φημίζονται για την ένταση στις εξέδρες.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ