EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ανακοίνωσε τον 20χρονο Ισραηλινό, Έινταν Άλμπερ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) Eurokinissi

Σε μία κίνηση ενίσχυσης του γηγενή κορμού της προχώρησε η Μακάμπι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Έινταν Άλμπερ, ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας.

Ο Έινταν Άλμπερ (20 χρονών, 1.93 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Μακάμπι όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η ισραηλινή ομάδα, σε μία προσπάθεια του συλλόγου να ενισχύσει τον γηγενή κορμό του.

Ο Άλμπερ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μακάμπι, ωστόσο αποχώρησε από την ομάδα πριν από δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν ο Άλμπερ αγωνίστηκε στη Νες Ζιόνα, έχοντας 2.3 πόντους μέσο όρο σε 7.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Άλμπερ είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Κρις Τζόουνς και Οζ Μπλέιζερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ