ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Αγωνία για ΝτιΜπαρτολομέο εν όψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Μακάμπι: Αγωνία για ΝτιΜπαρτολομέο εν όψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
EUROKINISSI

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την κατάσταση του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στον ώμο στην αναμέτρηση της ομάδας του λαού με τη Χάποελ Χολόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε από τη Χάποελ Χολόν για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, ωστόσο δεν είναι το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον προπονητή των Ισραηλινών, Όντετ Κάτας.

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο δέχθηκε ένα χτύπημα στον ώμο, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και έναν μήνα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να επικρατεί αγωνία εν όψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (7/5, 21:15, Novasports, Match Center από το SPORT24).

"Δέχθηκε ένα χτύπημα, θα περιμένουμε νεότερα από το ιατρικό επιτελείο" ήταν τα λόγια του Κάτας μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Ρόμαν Σόρκιν ήταν εκτός, διότι ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, ωστόσο στο Ισραήλ αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμος για το πέμπτο παιχνίδι.

Εν τη απουσία του Γουέιντ Μπάλντουιν, ο ΝτιΜπαρτολομέο είχε αναβαθμισμένο ρόλο στο rotation του Κάτας, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι δέκα πόντοι που σκόραρε στο Game 4.

Μένει να φανεί αν θα τεθεί θέμα απουσίας του από το Game 5 ή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ