ΜΟΝΑΚΟ

Μάικ Τζέιμς: "Όταν με είχε τιμωρήσει η ΤΣΣΚΑ δεν με ένοιαζε γιατί περνούσα πολλά, με τη Μονακό είναι διαφορετικά"

Μάικ Τζέιμς: "Όταν με είχε τιμωρήσει η ΤΣΣΚΑ δεν με ένοιαζε γιατί περνούσα πολλά, με τη Μονακό είναι διαφορετικά"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η τιμωρία που δέχθηκε από την Μονακό πραγματικά τον πόνεσε και προσπαθεί ξανά να βρει ρυθμό μετά την επιστροφή του, τονίζοντας ότι είναι διαφορετικά σε σχέση με τότε που είχε αποβληθεί από την ΤΣΣΚΑ, όταν περνούσε δύσκολα εκτός παρκέ και δεν τον ένοιαζε το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Μονακό μετά την τιμωρία του, αλλά ακόμα ψάχνεται και προσπαθεί να (ξανα)ταιριάξει στο σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς. Παραχωρώντας συνέντευξη στο "basketnews.com" ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην τιμωρία του, θυμήθηκε την αντίστοιχη τιμωρία του όταν αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ και παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά.

"Είναι διαφορετική η κατάσταση σε σχέση με τότε που τιμωρήθηκα από την ΤΣΣΚΑ" δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς, για να προσθέσει με νόημα στην συνέχεια: "Ειλικρινά, όταν τιμωρήθηκα από την ΤΣΣΚΑ δεν με ενδιέφερε. Περνούσα πολλά εκτός παρκέ (σ.σ είχε χάσει δύο συγγενικά του πρόσωπα σε σύντομο χρονικό διάστημα) και δεν με ενδιέφερε το μπάσκετ τότε. Δεν με ενόχλησε η τιμωρία και δεν άλλαξε κάτι για εμένα.

Δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά, αφού απλώς ήμουν σπίτι μου. Δεν με ένοιαζε, με ενδιέφερε περισσότερο η οικογένειά μου και τι γινόταν στο σπίτι μου".

Ακολούθως ο Τζέιμς πρόσθεσε: "Αυτή η κατάσταση είναι διαφορετική, κυρίως επειδή με νοιάζει. Ακόμα όμως δεν έχω βρει τι πρέπει να κάνω εντός παρκέ. Είναι δύσκολο να προσπαθείς να αλλάξεις μία κατάσταση και να γίνεις αυτό που περιμένουν από σένα".

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζέιμς πρόσθεσε: "Προσπαθώ να το κάνω αυτό σε ένα προχωρημένο σημείο της σεζόν, όταν τα παιχνίδια είναι σημαντικά και βάζω πίεση στον εαυτό μου. Όλοι περιμένουν από εμένα να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι αυτός που έχω δείξει ότι μπορώ να είμαι. Προσπαθώ λοιπόν να βρω την μέση λύση, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω ακόμα πώς να το κάνω. Προσπαθώ όμως να μείνω θετικός και να το βρω".

Ακολούθως, ο Τζέιμς τόνισε: "Είναι δύσκολη κατάσταση, ειδικά για κάποιον σαν εμένα, αφού έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Δεν παίζω όπως είχα συνηθίσει. Δεν λέω ότι αυτό είναι κακό ή καλό, παρά ότι προσπαθώ να το εξερευνήσω αυτό, ειδικά τόσο βαθιά μέσα στην σεζόν, όταν ο κόσμος περιμένει από εμένα να είμαι καλός. Προσπαθώ να είμαι θετικός".

Κλείνοντας, ο Τζέιμς παραδέχθηκε ότι έχει... κακό όνομα: "Θα έχω πάντα μία ταμπέλα να με ακολουθέι έτσι κι αλλιώς. Έχω μικρότερα όρια σε όλα, σε πράγματα που κάνουν άλλοι άνθρωποι εγώ δεν μπορώ καν να... ανοιγοκλείσω τα μάτια μου. Όταν κάνω κάτι, πάντα δείχνει διαφορετικό. Το αν αυτό έχει βάση ή υπάρχει υπερβολή , τι να πω, απλώς συμβαίνει. Έχω καταφέρει να ζω με αυτό".

TAGS ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ