NCAA

Μάικ Σιζέφσκι: Το Ντιούκ του έκανε δώρο συνταξιοδότησης ένα κουτάβι

Μάικ Σιζέφσκι: Το Ντιούκ του έκανε δώρο συνταξιοδότησης ένα κουτάβι

Το Ντιουκ αποχαιρέτησε τον Μάικ Σιζέφσκι σε ειδική εκδήλωση, με τον 75χρονο τεχνικό να λαμβάνει ως δώρο ένα... κουτάβι.

Πριν από περίπου δύο βδομάδες, ο Μάικ Σιζέφσκι κάθισε στον πάγκο του Ντιουκ για τελευταία φορά. Το παιχνίδι απέναντι στο Νορθ Καρολάινα για το Final Four του NCAA ήταν το τελευταίο στην καριέρα του, με τους "Μπλου Ντέβιλς" να προετοιμάζονται πλέον για μια νέα εποχή, με τον Τζον Σάιερ στην άκρη του πάγκου.

Πριν από αυτό όμως, το Ντιουκ όφειλε να αποχαιρετήσει τον επί τέσσερις δεκαετίες προπονητή του. Κάτι που έγινε με ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Cameron Indoor Stadium, την έδρα της ομάδας.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική -για όλους- βραδιά όμως, την παράσταση έκλεψε ένα κουτάβι. Αυτό που έδωσαν ως δώρο οι άνθρωποι του Ντιουκ στον Μάικ Σιζέφσκι για να τον συντροφεύει τα επόμενα χρόνια.

Η σημειολογία πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση είναι ιδιαίτερη και δεν περιορίζεται απλά στην αγάπη για τα ζώα, αλλά κυρίως στο γεγονός πως πριν από μερικούς μήνες ο 75χρονος προπονητής έχασε τον σκύλο του. Ένα κενό που καλύφθηκε πλέον με ένα γλυκύτατο κουτάβι, το οποίο δεν έχασε χρόνο, εκδηλώνοντας αμέσως τη χαρά του, μόλις το πήρε αγκαλιά ο Μάικ Σιζέφσκι.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ