NBA

Μαϊάμι Χιτ: Αισιόδοξα μηνύματα για Αντεμπάγιο

Μαϊάμι Χιτ: Αισιόδοξα μηνύματα για Αντεμπάγιο
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Παρά τη δική του σιγουριά, ο Μπαμ Αντεμπάγιο παραμένει αμφίβολος για το Game 4. Πλην όμως, στο Μαϊάμι λαμβάνουν ευχάριστα μηνύματα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Παρότι πριν από τρεις ημέρες δήλωσε έτοιμος να παίξει στο Game 3 των τελικών, ο Μπαμ Αντεμπάγιο δεν τα κατάφερε. Παρέμεινε στα "πιτς" λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον λαιμό, είδε όμως την ομάδα του να κερδίζει και να μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο βασικός σέντερ των Μαϊάμι Χιτ εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός, πλην όμως τα τελευταία μηνύματα που λαμβάνει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα. Το Μαϊάμι άλλαξε το status του από το "doubtful" (αμφίβολος) στο "questionable" (με ερωτηματικό), γεγονός που σημαίνει πως οι πιθανότητες είναι πλέον με το μέρος του.

Κάτι που βέβαια μένει να φανεί στην πράξη, την ίδια ώρα που ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν θα προλάβει ούτε το Game 4 της σειράς. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ πονάει ακόμη στο πέλμα, η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη βελτίωση, κι έτσι η επιστροφή στην δράση παίρνει ακόμη μεγαλύτερη παράταση.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ