NBA

Μαϊάμι Χιτ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο δήλωσε έτοιμος για το Game 3

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο στον πάγκο των Μαϊάμι Χιτ
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη ήττα των Μαϊάμι Χιτ, ο Μπαμ Αντεμπάγιο δήλωσε πως είναι έτοιμος να παίξει στο Game 3 με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι απουσίες των Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς πλήγωσαν σε μεγάλο βαθμό τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ούτε στο Game 2 της σειράς των τελικών του ΝΒΑ. Παρά τις... φωνές του Γιουντόνις Χάσλεμ, οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν αυτοί που επικράτησαν στο φινάλε, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου.

Τότε, που ο Μπαμ Αντεμπάγιο περιμένει να βρίσκεται ξανά στη βασική πεντάδα της ομάδας του. Ο δυναμικός ψηλός του Μαϊάμι τόνισε στο Yahoo!Sports λίγα λεπτά μετά το φινάλε του Game 2 πως "ναι, πιστεύω ότι θα είμαι στη δωδεκάδα. Αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω ότι θα παίξω".

Για να προσθέσει μετά -αναφορικά με την εξέλιξη της σειράς- πως "πρέπει να παίξουμε σε ένα επίπεδο... απόγνωσης. Αυτό βλέπω. Θα πρέπει να είμαστε μια ομάδα που ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη και θα είναι γεμάτη ενέργεια από το τζάμπολ. Πιστεύω ότι μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκόραν Ντράγκιτς, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος στο Game 3, αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα είναι σοβαρό.


TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ