ΑΡΗΣ

Μαγνητική ο Βεζένκοφ

Μαγνητική ο Βεζένκοφ

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στο αυριανό παιχνίδι του Άρη στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο ισχίο στην χθεσινή προπόνηση όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Πλέον η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ του Άρη και της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα είναι αμφίβολη και θα κριθεί στην διάρκεια της ημέρας.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί θα δείξει επακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι αύριο με το όποιο ρίσκο μπορεί να υπάρχει.

Σε αντίθεση με τον Βεζένκοφ από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΚΑΕ Άρης από τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού σχήματος ξεκίνησε χθες με την έλευση του Γιώργου Σφυρή στη Θεσσαλονίκη.

Ο νομικός εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων, ο οποίος συνοδευόταν από έναν οικονομολόγο και μία δικηγόρο εξέτασαν παρουσία των Λευτέρη Αρβανίτη και Στάθη Ρούσσου όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ. Ακόμη εξετάστηκαν στοιχεία νομικής φύσης που απασχολούν την εταιρεία.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί σίγουρα και σήμερα και από τα συμπεράσματα που θα προκύψουνε θα δρομολογηθούνε οι εξελίξεις όσον αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει για το πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ