ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαγνητική ο Μπατίστ

Μαγνητική ο Μπατίστ
Μπατίστ INTIME SPORTS

Την Παρασκευή ο Μάικ Μπατίστ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στη γάμπα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Την Παρασκευή θα γνωρίζουν άπαντες ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο Αμερικανός σέντερ του "τριφυλλιού" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε: "Ήταν δύσκολα σ' όλο το ματς. Από το 38' και μετά και στην παράταση βρήκαμε το ρυθμό μας, παίξαμε με μεγαλύτερο πάθος. Πρέπει να προβληματιστούμε, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε και πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις κάτι, όμως, σίγουρα την επόμενη φορά πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί από την αρχή.

Ο Διαμαντίδης είναι χρόνια ο ηγέτης αυτής της ομάδος. Πάντα βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και δεν τον ενδιαφέρει να σκοράρει. Κάνει τόσα πολλά, αν δείτε η στατιστική του είναι πάντα "γεμάτη". Οπότε το να σκοράρει δεν αποτελεί προτεραιότητα στο παιχνίδι του. Προτιμά να βάζεις τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, γι' αυτό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το αποδεικνύει κάθε φορά".

Από την πλευρά του, ο Ντρου Νίκολας σχολίασε: " Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τι έγινε. Όταν είσαι στο -8 στο 38' είναι δύσκολο να πιστέψεις ακόμη πως μπορεί να το γυρίσεις. Αλλά ο κόουτς μάς λέει πάντα ότι ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά ή και 45 όπως σήμερα. Όμως μπορούν να συμβούν περίεργα πράγματα. Το "γυρίσαμε" με νύχια και με δόντια. Το ότι ήμασταν επιθετικοί στα δυόμιση τελευταία λεπτά μας βοήθησε, όπως και το ότι ξεπεράσαμε τη διστακτικότητα που είχαμε στην αρχή.

Πολλές φορές είσαι λίγο διστακτικός γιατί μπορεί να μείνεις ελεύθερος νωρίς στην επίθεση κι αυτό σε κάνει να σκεφτείς ότι είσαι είναι καλύτερο να δώσεις ακόμη μία πάσα και να σκεφτείς το καλύτερο για την ομάδα. Το καλύτερο, όμως, στο μπάσκετ από τη στιγμή που θα βγεις στο παρκέ είναι να μη σκέφτεσαι. Προσωπικά αισθάνομαι ότι ακόμα επιστρέφω από τον τραυματισμό κι αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω περισσότερο στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ