STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάχη αλά... Ελληνικό

Μάχη αλά... Ελληνικό
ομαδικη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός και Μαρούσι-Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν από την 11η αγωνιστική

Μακεδονικός - Απόλλων Πατρών

Η ομάδα της Πάτρας επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στις νίκες, ύστερα από επτά συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο και ο Μακεδονικός δείχνει μια βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που φάνηκε και στην Κυψέλη με αντίπαλο τον Πανελλήνιο.
Πρόβλεψη: Με βάση την αστάθεια του Απόλλωνα και την αδυναμία του μακριά από την Πάτρα, ο Μακεδονικός έχει την ευκαιρία να πετύχει μια σημαντική νίκη.

ΑΕΠ Ολυμπιάς - ΠΑΟΚ

Από νίκες έρχονται και οι δύο ομάδες, έστω κι αν μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην έδρα του για το ULEB Cup, ενώ η Ολυμπιάδα έχασε στο άνευ σημασίας ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Αυτό που ξεχωρίζει όμως, είναι η άρνηση του ΠΑΟΚ να γίνει ο αγώνας στο κλειστό Ταραμπούρα, όπως θα ήθελαν οι γηπεδούχοι.
Πρόβλεψη: Με αυτά που προηγήθηκαν ο δικέφαλος θα περάσει δύσκολες στιγμές από τον κόσμο της ΑΕΠ.

ΑΕΚ - Αιγάλεω

Η ΑΕΚ λύγισε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω έφαγε 20 πόντους στο κεφάλι μέσα στο γήπεδό του από την ΑΕΠ Ολυμπιάς, κάτι που ανάγκασε τον Στιβ Γιατζόγλου να παραιτηθεί και τον Γιώργο Ισιγώνη να απειλήσει ότι θα φύγει από την προεδρία της ομάδας.
Πρόβλεψη: Η ΑΕΚ είναι σε θέση να νικήσει το Αιγάλεω των εξωαγωνιστικών δύσκολων συνθηκών.

Άρης - ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δε θα μπορούσε να πετύχει σε πιο ακάταλληλη στιγμή στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διανύει περίοδο φόρμας και οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στην Ευρωλίγκα επί της Ούλκερ και τώρα θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός παραμονεύει.
Πρόβλεψη: Οι γηπεδούχοι είναι στα πάνω τους. Στα πολύ πάνω τους...

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Αν ο Πανιώνιος θέλει να ρεφάρει τις κακές εντυπώσεις που άφησε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ελληνικού. Βέβαια, από την άλλη οι ερυθρόλευκοι πλέον δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, ειδικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πρόβλεψη: Μόνο μία. Αναμένεται πολύ δυνατό και καλό ματς.

Ολύμπια Λάρισας - Πανελλήνιος

Ο Γιώργος Καλαφατάκης τα "έχωσε" στους παίκτες του για την εμφάνισή τους με αντίπαλο τον Μακεδονικό, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ικανοποιήθηκε από τη νίκη των "πορτοκαλί" στο τοπικό ντέρμπι της Λάρισας.
Πρόβλεψη: Ωραίο παιχνίδι. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, χωρίς να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

Μαρούσι - Παναθηναϊκός

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Μαρούσι είχαν τη μορφή ντέρμπι, αφού η ομάδα των βορείων προαστίων "έπαιζε" σε υψηλότερες βαθμολογικά θέσεις. Φέτος, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Πρόβλεψη: Το κλειστό του Αγίου Θωμά κρύβει συχνά παγίδες, αλλά ο Παναθηναϊκός ακόμη δε δείχνει αφελής για να πέσει μέσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

17:00 Μακεδονικός - Απόλλων Πατρών
17:00 ΑΕΠ Ολυμπιάς - ΠΑΟΚ (ΕΤ1)
17:00 ΑΕΚ - Αιγάλεω (ΣΠΟΡ+)
20:00 Άρης - ΑΕΛ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

17:00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (Supersport)
17:00 Ολύμπια Λάρισας - Πανελλήνιος
19:00 Μαρούσι - Παναθηναϊκός (Supersport)


























































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ