ΡΕΘΥΜΝΟ

Λύθηκε η συνεργασία με Γκαγκαλούδη

Λύθηκε η συνεργασία με Γκαγκαλούδη
Γκαγκαλούδης

Η κρητική ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον Γκαγκαλούδη και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Βαρδαβάς: "Θέλουμε διάρκεια και συγκέντρωση"

O Κώστας Βαρδαβάς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ τόνισε: " Αντιμετωπίσαμε τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και καταφέραμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Στο τέλος λυγίσαμε, όμως πρέπει πλέον να καταφέρνουμε και να παίρνουμε τις νίκες μέσα από τέτοιες εμφανίσεις γιατί η βαθμολογική μας θέση δε μας επιτρέπει περαιτέρω απώλειες. Πρέπει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας να πάρουμε τις νίκες που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη".

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε: " Θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την καθοδήγηση του προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια.

Θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει αναγεννημένη. Με διάρκεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε".


Στο αγωνιστικό κομμάτι μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Μιλένκο Τόπιτς και ο Ίαν Βουγιούκας, ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία.










TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ