ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Λυκογιάννης: "Βασικός στόχος μας η άνοδος, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στο Final Eight"

Ο Άρης Λυκογιάννης
Ο Άρης Λυκογιάννης EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε ενόψει της συμμετοχής του Πανιωνίου στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και τον προημιτελικό με τον Προμηθέα (16/2, 21:00), ότι οι "κυανέρυθροι' δεν ξεχνούν ότι ο βασικός στόχος τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League, αλλά θα παλέψουν κόντρα στους Πατρινούς.

Ο Πανιώνιος εκπροσωπεί την Elite League στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (16/2, 21:00) στον τέταρτο προημιτελικό. Είναι το αουτσάιντερ. Ο βασικός στόχος παραμένει η άνοδος στην Stoiximan Basket League όπως τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης. Αλλά θα παλέψει κόντρα στους Πατρινούς.

Αναλυτικά ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την διεξαγωγή του τουρνουά και να ευχαριστήσουμε την πόλη του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος. Είναι χαρά όμως για εμάς που εκπροσωπούμε τις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να ματσάρουμε την ενέργεια. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας για την νίκη".

Ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε από πλευράς του:

"Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Πανιώνιο να βρίσκεται εδώ για δεύτερη σερί χρονιά., Σίγουρα ο βασικός στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1, γιατί εκεί ανήκει η ομάδα. Σαν Πανιώνιος έχουμε τιμήσει τον θεσμό του Κυπέλλου, πέρυσι αγγίξαμε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ και αυτός θα είναι οδηγός φέτος κόντρα στον Προμηθέα,. Μία ομάδα που έχει εξαιρετικές εμφναίσεις. Σίγουρα θα το απολαύσουμε και θα παλέψουμε. Καλή επιτυχία σε όλους, υγεία σε όλες τις ομάδες, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και ο καλύτερος να κερδίσει".

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ