ΟΠΑΠ FINAL 8

Λυκογιάννης: "Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε"

Λυκογιάννης: "Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Δεν είχε πολλά να πει ο Άρης Λυκογιάννης μετά από την ήττα του Πανιωνίου από τον Προμηθέα στα Δύο Αοράκια.

Να ξεχάσει ο Πανιώνιος γρήγορα το ματς με τον Προμηθέα θέλει ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς όπως δήλωσε, το σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αυτό με τον Παπάγο προς τον στόχο της ανόδου στην Α1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης:

"Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την νίκη και την πρόκριση. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, θεωρώ οτι δεν ματσάραμε καθόλου την ενέργεια του αντιπάλου, υπήρχε μεγάλη διαφορά στο κομμάτι της αθλητικότητας. Στόχος ήταν να βρεθούμε εδώ, η εικόνα μας όμως δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Θα αφήσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι πίσω μας, έχουμε ένα κρίσιμο ματς με τον Παπάγο μπροστά μας, πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή της Elite League".

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είπε πως: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, δεν φανήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε. Κάναμε μία καλή προσπαθεια, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο στόχος είναι να ανέβει η ομάδα στην Α1".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ