ΜΠΑΣΚΕΤ

"Λουκέτο" στο ισραηλινό πρωτάθλημα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση των παικτών για απεργία έφερε την άμεση αντίδραση από τη Winner League, η οποία ανακοίνωσε το... φινάλε της σεζόν!

Η Ένωση Παικτών του Ισραήλ δεν έκανε πίσω στα αιτήματά της, η Λίγκα προχώρησε αυτό που είχε προαναγγείλει και κάπως έτσι φτάσαμε στο "λουκέτο" της Winner League! Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/5), η ισραηλινή λίγκα ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει τις εργασίες της για φέτος, όπερ και σημαίνει πως... πρωτάθλημα τέλος.

Όλα αυτά αφορούν στην πρόθεση της λίγκας να περάσει αλλαγή στον αριθμό των ξένων παικτών , κι από τέσσερις να τους κάνει έξι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο βρήκε κάθετα αντίθετη την Ένωση Παικτών του Ισραήλ, η οποία είχε θέσει ως απαράβατο κανόνα για την όποια διαπραγμάτευση τη διατήρηση του κανονισμού. Η απεργία που ξεκίνησαν οι παίκτες έφερε την αντίδραση της Winner League, η 33η αγωνιστική αναβλήθηκε προς στιγμήν, πριν προκύψει η οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα.

Έτσι, δεν θα προκύψει... πρωταθλητής για φέτος, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ