NBA

Λόνζο Μπολ: "Εμαθα ότι έγινα ανταλλαγή μέσω twitter"

Λόνζο Μπολ: "Εμαθα ότι έγινα ανταλλαγή μέσω twitter"
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Λόνζο Μπολ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έμαθε ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Πέλικανς μέσω... twitter.

Ολοι όσοι ασχολούνται με το ΝΒΑ ήξεραν ότι κάποια στιγμή ο Άντονι Ντέιβις θα πήγαινε από τους Πέλικανς στους Λέικερς μέσω ανταλλαγής. Ο Λόνζο Μπολ το ήξερε και αυτός, όπως γνώριζε και ότι θα ήταν μέσα στα ανταλλάγματα. Αυτό που δεν ήξερε ήταν το πότε θα συνέβαινε αυτό. Η απορία του λύθηκε στις 16 Ιουνιου. Απλώς όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι οι ομάδες πρέπει να ενημερώνουν τους παίκτες όταν γίνονται ανταλλαγή. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν τηρείται ιδιαίτερα συχνά και ο Λόνζο Μπολ το έμαθε αυτό, αφού - όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του - έμαθε ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή μέσω... twitter.

" Το έμαθα μέσω twitter. Ήμουν στο αμάξι επειδή μόλις είχα φύγει από το σπίτι του παππού μου και κάποιος μου είπε να δω το twitter"! δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπολ για να συμπληρώσει: " Δεν ξέρω πώς το μαθαίνει συνήθως ένας παίκτης, αλλά εγώ το έμαθα μέσω twitter. Είμαι πάντως ενθουσιασμένος για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είμαι οργισμένος. Ήξερα ότι θα γίνει η ανταλλαγή και ότι ήταν διαθέσιμος ο Άντονι Ντέιβις, με τις συζητήσεις να κρατάνε καιρό. Οι Λέικερς έπρεπε να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν για να αποκτήσουν έναν σούπερ σταρ".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ