NBA FINALS

Αποστολή SPORT24 στο Μιλγουόκι: Υπάρχουν εισιτήρια για το Game 6 των 1500 δολαρίων για όρθιους

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots during a training session ahead of the NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots during a training session ahead of the NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) © 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Το SPORT24 βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς πριν από το Game 6 των NBA Finals. LIVE από το Fiserv Forum ο Χάρης Σταύρου και από την αίθουσα σύνταξης του SPORT24 ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Αλέξανδρο Τρίγκα σχολίασαν την μεγάλη βραδιά που έρχεται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μία μέρα πριν από το Game 6 των NBA Finals απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Μιλγουόκι, Χάρης Σταύρου, μετέδωσε LIVE από το Fiserv Forum την τελευταία προπόνηση των Μπακς και σχολίασε μαζί με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Αλέξανδρο Τρίγκα από την αίθουσα σύνταξης όσα περιμένουμε να συμβούν στο Game 6.

Παροξυσμός στο Μιλγουόκι για το μεγάλο παιχνίδι, ίσως και 100.000 φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στο Fiserv Forum την ώρα του αγώνα. Οι Μπακς πάντως έκαναν λόγο για 65.000 θέσεις έξω από το γήπεδο.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ