EUROCUP

Λιθουανία και... τέλος

Λιθουανία και... τέλος
Αλεξανδρής

"Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα" χαρακτήρισε το... μαρτύριο με τη Λιέτουβος Ρίτας ο Αλεξανδρής

"Είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για εμάς αφού λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Είναι μια υποχρέωση που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Θα λειτουργήσουμε σα να προετοιμαζόμαστε για το επερχόμενο ματς με τον Πανελλήνιο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας.

Απέναντι στην Λιέτουβος, που διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ορισμένες δοκιμές"

τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο επίσημο site της ομάδας.

Δεδομένου πως εκτός του τραυματία Σωτήρη Νικολαϊδη (τενοντίτιδα στον ώμο) και ο Μπρεντ Σκοτ παρέμεινε στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα του ο Κώστας Μάγλος αναμένεται να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως και οι Νίκος Παπανικολάου και Σπύρος Μαγκουνής...

"Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που ως τώρα δεν έπαιζαν πολύ να δείξουν την αξία τους. Πέραν των μικρών θα παίξει πολύ και ο Κώστας Μάγλος διότι δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Σκοτ" πρόσθεσε ο Μακεδόνας τεχνικός.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε μια μικρή αναφορά στο ματς με την ΑΕΛ, στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στις δύο μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν…

"Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών μας στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είχαμε αρκετό άγχος αλλά το ξεπεράσαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Η ενίσχυση του δυναμικού μας με δύο παίκτες θα μας βοηθήσει σημαντικά να ανέβουμε αγωνιστικά. Ελπίζω στο ματς με τον Πανελλήνιο να τους έχω και τους δύο".











TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ