FIBA WORLD CUP

Λιθουανία: Χωρίς παίκτες της EuroLeague η αποστολή για τα παράθυρα του Νοεμβρίου

Λιθουανία: Χωρίς παίκτες της EuroLeague η αποστολή για τα παράθυρα του Νοεμβρίου
FIBA

Χωρίς παίκτες που να αγωνίζονται στην EuroLeague θα παραταχθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λιθουανίας στο προσεχή παράθυρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Την ώρα που οι αγώνες Αρμάνι Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας άλλαξαν ημερομηνίες, προκειμένου αρκετοί παίκτες και προπονητές να είναι διαθέσιμοι για τα προσεχή παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, η Λιθουανία δεν συμπεριέλαβε στην 14μελή αποστολή της ούτε έναν από τους αθλητές που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Πιο συγκεκριμένα οι Λιθουανοί, που θα έχουν στον πάγκο τον Κεστούτις Κεμζούρα και όχι τον Κάζις Μασκβίτις στους αγώνες των προκριματικών παραθύρων, θα παραταχθούν με τους: Κουζμίνσκας, Μπέντζιους, Καρινάουσκας, Βελίτσκα, Μπλάζεβιτς, Εχόντας, Ραντζεβίτσιους, Νορμάντας, Γκάλιους, Ζεμαΐτις, Γκιρτζιούνας, Μινιότας, Ζουκάουσκας και Μασιούλις.

Να σημειώσουμε ότι η Λιθουανία έχει μέχρι στιγμής ρεκόρ 7-1 και στα παράθυρα του Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία (11/11, 19:30) και το Μαυροβούνιο (14/11, 20:00).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ