ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Με Κεμζούρα στον πάγκο η Λιθουανία στα "παράθυρα"

Ο Κεστούτις Κεμζούρα
Ο Κεστούτις Κεμζούρα INTIME

Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα καθοδηγήσει την Λιθουανία στους αγώνες των "παραθύρων" του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 όπως ενημέρωσε η λιθουανική Ομοσπονδία, αφού ο Καζίς Μακσβίτις θα έχει υποχρεώσεις με την Ζάλγκρις εκείνη την περίοδο.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα επιστρέφει στον πάγκο της εθνικής Λιθουανίας, έστω για τα "παράθυρα" του Νοεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού θα καθοδηγήσει τους Λιθουανούς αντί του Καζίς Μακσβίτις, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με την Ζάλγκιρις εκείνη την περίοδο.

Την είδηση ότι ο Κεμζούρα θα καθίσει στον πάγκο των Λιθουανών την ανακοίνωσε η Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας. Ο έμπειρος τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2010 έως το 2012.

Η Λιθουανία βρίσκεται στον 11ο Όμιλο των προκριματικών. Βάσει προγράμματος αναμένεται να υποδεχθεί την Γαλλία στις 11 Νοεμβρίου και κατόπιν να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μαυροβούνιο στις 14 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από απόφαση της FIBA όλοι οι αγώνες των "παραθύρων" του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν 11 και 14 Νοεμβρίου.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ