ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Λίλαρντ: "Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν στα playoffs και ήταν χάλια, είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία"

Λίλαρντ: "Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν στα playoffs και ήταν χάλια, είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία"
PRINTSCREEN

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ιντιάνα Πέισερς και ο πρωταγωνιστής των "ελαφιών" σχολίασε το 1-0 της ομάδας του μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Ιντιάνα Πέισερς και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs του NBA, με πρωταγωνιστή τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ο έμπειρος γκαρντ σκόραρε 35 πόντους από το πρώτο μέρος και μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του που αγωνίζεται στα playoffs, κάτι το οποίο είχε στερηθεί την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν στα playoffs και ήταν χάλια. Έκανα νωρίς διακοπές. Το να μπορώ να παίζω σε σειρές playoffs σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αυτό ήταν που αναζητούσα περισσότερο. Το να μετακινήσω τη ζωή μου και την καριέρα μου έκανε τη ζωή μου λίγο πιο δύσκολη εκτός μπάσκετ, οπότε ερχόμενος, στο μυαλό μου και στην καρδιά μου σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να έρθω μέχρι εδώ και να μην τα δώσω όλα. Αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά θα είναι μία δύσκολη πορεία. Απλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία".

Για την ατμόσφαιρα σε αγώνα playoffs στο Μιλγουόκι: "Νομίζω ότι πάντα είχα σπουδαία εμπειρία στα playoffs, οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί, φώναζαν δυνατά. Έχω παίξει πολλές σειρές playoffs σε... τρελά γήπεδα, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν διαφορετικό επειδή λίγο πριν το τζάμπολ, στεκόμουν στη θέση μου και έβλεπα τους οπαδούς να χοροποηδούν πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι"

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ