NBA

Λίλαρντ: "Δεν ξέρω τι θα κάνω, οι προθέσεις μου είναι να μείνω στους Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας μου"

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς 2021 MATT YORK/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έβαλε έμμεσα τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους Μπλέιζερς και να σκέφτεται το ενδεχόμενο ανταλλαγής.

Τις προθέσεις του να μείνει στους Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τον σταρ της ομάδας του Πόρτλαντ ωστόσο να μην ξέρει σίγουρα τι θα κάνει στο μέλλον. Αμερικάνικα δημοσιεύματα ήθελαν τον Λίλαρντ να σκέφτεται το ενδεχόμενο ανταλλαγής, λόγω της αδυναμίας της ομάδας να διεκδικήσει τον τίτλο του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το ESPN ο Λίλαρντ έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο, ελπίζοντας παράλληλα για αλλαγές στην ομάδα που θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική. "Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι προθέσεις μου και η καρδιά μου, θέλουν να φοράω την φανέλα των Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας μου. Σκέφτομαι όμως και σε βάθος χρόνου, πάντα θες να τα κερδίζεις όλα, αλλά πρέπει να κάνει και κάποια βήματα προόδου προς αυτή την κατεύθυνση", είπε χαρακτηριστικά ο Λίλαρντ.

Θυμίζουμε ότι ο Λίλαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2024, ωστόσο όπως αναφέρει το ESPN ο παίκτης έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του προς την διοίκηση των Μπλέιζερς. "Θεωρώ πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε απλά οκ, αλλά δεν είναι αυτό αρκετό. Θέλουμε όντως να τα κερδίζουμε όλα; Είναι αυτός ο λόγος που βγαίνουμε στο παρκέ και σουτάρουμε; Πρέπει να κάνουμε κάτι για να το δείξουμε αυτό. Η δίψα για νίκη σε αυτό το επίπεδο, είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι όλο αυτόν τον καιρό".

Τέλος, ο σταρ των Μπλέιζερς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. "Δεν έχω πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση στο ποιο θα είναι το μέλλον μου. Είναι πολλά πράγματα στη μέση".

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ