NBA

Ο Λίλαρντ κάνει για πρώτη φορά σκέψεις φυγής από τους Μπλέιζερς

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 CRAIG MITCHELLDYER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σκέφτεται για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα το ενδεχόμενο να ζητήσει ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς λόγω της αδυναμίας της ομάδας να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δήλωνε πάντα πιστός στους Μπλέιζερς. Σύμφωνα ωστόσο με τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς του "Yahoo!Sports", ο σταρ του Πόρτλαντ φαίνεται ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνει σκέψεις φυγής.

Το γεγονός ότι το Πόρτλαντ εξακολουθεί να μην μπορεί να φτιάξει μία ομάδα που θα διεκδικεί τον τίτλο με συνέπεια φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εκνευρίζει τον Λίλαρντ, το περιβάλλον του οποίου φέρεται να υποστηρίζει ότι ίσως ζητήσει αλλαγή σκηνικού.

Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι κι ας θεωρείται δεδομένο ότι το μισό ΝΒΑ θα κάνει πρόταση αν είναι διαθέσιμος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Λίλαρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Δεν βρίσκεται δηλαδή στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, κάτι που ενδεχομένως να βοηθούσε να πιέσει καταστάσεις ώστε να παραχωρηθεί με ανταλλαγή αν το θελήσει.

Όπως και να έχει πάντως και μόνο το γεγονός ότι άνοιξε αυτή η κουβέντα μάλλον κάτι λέει για το Πόρτλαντ, που στο μεταξύ ανακοίνωσε ότι ο Τσόνσεί Μπίλαπς είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, με τον οποίο ο Λίλαρντ έχει προσωπική σχέση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ