ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

Λιετκαμπέλις - Ζάλγκιρις 86-75: Ο Καλαϊτζάκης υποχρέωσε σε ιστορικό κάζο τους πράσινους

Λιετκαμπέλις - Ζάλγκιρις 86-75: Ο Καλαϊτζάκης υποχρέωσε σε ιστορικό κάζο τους πράσινους

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος πήρε η Λιετκαμπέλις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που κέρδισε με 86-75 την Ζάλγκιρις και με 3-1 στη σειρά την πέταξε εκτός συνέχειας. Κόντρα στην Ρίτας στον τελικό.

Η Λιετκαμπέλις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη πήρε νέα νίκη απέναντι στην Ζάλγκιρις Κάουνας (86-75) και με 3-1 στην σειρά προκρίθηκε στους τελικούς του λιθουανικού πρωταθλήματος, αφήνοντας εκτός τους πράσινους μετά από 11 χρόνια.

Η Ζάλγκιρις δεν είχε χάσει τίτλο στην Λιθουανία από το 2011 κάτι που άλλαξε χάρη στην τρομερή εμφάνιση της Λιετκαμπέλις στη σειρά, που με τον Καλαϊτζάκη να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις οδήγησε σε κάζο την ομάδα της EuroLeague. Έτσι η Λιετκαμπέλις θα αντιμετωπίσει στους τελικούς την Ρίτας, ενώ η Ζάλγκιρις θα αγωνιστεί για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Στον τέταρτο τελικό ο Καλαϊτζάκης είχε συνολικά 8 πόντους με 2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 30 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Όρελικ με 19 πόντους ενώ για την Ζάλγκιρις ξεχώρισαν οι Κάβανο και Λεκαβίτσιους με 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-17, 43-32, 67-57, 86-75

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ