ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Λι, ο νέος πλεϊμέικερ του Αρκαδικού

Λι, ο νέος πλεϊμέικερ του Αρκαδικού

Ο Άντονι Άιρλαντ αποχώρησε άρον άρον από τον Αρκαδικό, αφού δεν έπεισε με την απόδοσή του. Τη θέση του θα πάρει ο Τζόναθαν Λι. Ποιος είναι ο νέος "άσος" των "μπλε" (VIDEO).

Ο Άντονι Άιρλαντ ήρθε μεσούσης της περιόδου στη χώρα μας για λογαριασμό του Αρκαδικού, δίχως όμως να "πιάσει" στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αφού -με εξαίρεση τα πρώτα παιχνίδια- δεν έχει καταφέρει να "δέσει" με την υπόλοιπη ομάδα. Γι αυτό κι ο νεαρός τεχνικός εισηγήθηκε την αποχώρησή του από την ομάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την Καβάλα την περασμένη εβδομάδα να είναι το τελευταίο του.

Οι "μπλε" αναζήτησαν την εβδομάδα που πέρασε τη διάδοχη κατάσταση, εξέτασαν κάποιες περιπτώσεις που ξεχώρισαν, για να καταλήξουν στον "εκλεκτό" τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πρόκειτα για τον Τζόναθαν Λι (25, 1μ88), ο οποίος άφησε τη Γερμανία και τη Λούντβιγκσμπουργκ για λογαριασμό του Αρκαδικού. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε μάλιστα το Σάββατο (9/1) το συμβόλαιό του, όντας έτοιμος πλέον να μετακομίσει στην Τρίπολη.

Ο απόφοιτος του Northeastern αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα της Σιαουλιάι, μετρώντας 11.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο στη λιθουανική λίγκα. Από εκεί, επιχείρησε να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα, αλλά δεν έπεισε στα try outs που έκανε με τη Λούντβιγσκμπουργκ.

Από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα, τα ίχνη του, για να καταλήξει στον Αρκαδικό. Ο 25χρονος πλεϊμέικερ έχει τη φήμη του σκόρερ, με αξιόπιστο περιφερειακό σουτ, αφού στην LKL είχε 34.8% στα τρίποντα και στο Eurochallenge 40%.

Πάρτε μια γεύση από τον Τζόναθαν Λι

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ