NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Βγήκε από το πρωτόκολλο κορονοϊού έπειτα από 2 ημέρες

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Το NBA ανακοίνωσε ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρήκε από το πρωτόκολλο κορονοϊού, αφού τελικά αποδείχθηκε ότι είχε βρεθεί λανθασμένα θετικός σε τεστ που είχε υποβληθεί.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βγήκε σε χρόνο-ρεκόρ από το πρωτόκολλο κορονοϊού. Για την ακρίβεια χρειάστηκε κάτι παραπάνω από δύο ημέρες, με το NBA να ανακοινώνει ότι τελικά ο "Βασιλιάς" είχε βρεθεί λανθασμένα θετικός στις 29 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα πρώτα τεστ που είχε υποβληθεί ο Τζέιμς είχαν βγάλει αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα, μέχρι τελικά να βρεθεί ένα θετικό τεστ, με αποτέλεσμα ο ΛεΜπρόν να τοποθετηθεί τότε στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Έκτοτε ωστόσο ο Τζέιμς βγήκε αρνητικός σε 8 συνεχόμενα τεστ, με αποτέλεσμα να γίνει σαφές ότι είχε βρεθεί λανθασμένα θετικός εξ αρχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ