ΛΕΙΚΕΡΣ

Λέικερς: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Λέικερς: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
2021 MICHAEL DWYER/AP PHOTO

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα ματς των Λέικερς ενώ δεν αγωνίστηκε στο ματς των Λέικερς με τους Κινγκς.

Χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πορευτούν οι Λέικερς στα επόμενα ματς καθώς ο ηγέτης του Λος Άντζελες μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφκσι. Ο "Βασιλιάς" έχασε και το ματς στο Σακραμέντο κόντρα στους Κινγκς εκεί όπου οι Λέικερς έφυγαν νικητές με 114-92.

Όπως έχει ενημερώσει ο ΛεΜπρόν στο παρελθόν είναι εμβολιασμένος ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει προσβληθεί από τον ιό ή αν έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα. Σε περίπτωση που έχει κορονοϊό θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ