NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αυτοί οι ώμοι χτίστηκαν για κάποιο λόγο, αν δεν παίξει ο Ντέιβις και πρέπει να δώσω περισσότερα, θα το κάνω"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε ότι ένας πιθανός σοβαρός τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις θα δυσκολέψει τα πράγματα για τους Λέικερς στην σειρά με τους Σανς, ωστόσο τόνισε ότι είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Η ήττα των Λέικερς από τους Σανς (92-100) στο Game 4 στο Λ.Α έφερε την σειρά στο 2-2, ωστόσο είναι ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις που προκαλεί ανησυχία στους "Λιμνανθρώπους". Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ωστόσο τονίζει ότι οι Λέικερς δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παλέψουν, ανεξάρτητα με το ποιος βρίσκεται στο παρκέ.

"Όλη την σεζόν πάμε στην λογική ότι αν κάποιος απουσιάζει τότε πρέπει να βγει μπροστά κάποιος άλλος. Προφανώς αν δεν είναι έτοιμος (σ.σ ο Ντέιβις) για το Game 5 θα είναι ισχυρό χτύπημα για εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλη την σεζόν αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και σε εχθρικό περιβάλλον στο Game 5" δήλωσε ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Για εμένα, το να βάλω την ομάδα μου σε θέση να νικήσει και να είναι πετυχημένη ξεκινάει από την δική μου προσέγγιση. Ξεκινάει από εμένα και πάει σε όλους τους άλλους. Αυτοί οι ώμοι χτίστηκαν για κάποιο λόγο και αν χρειαστεί να βάλω περισσότερο βάρος πάνω τους, τότε θα το κάνω. Είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ