NBA

Ελπίδες για Ντέιβις στους Λέικερς ότι θα αγωνιστεί στο Game 5 με Σανς

Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν ότι η περίπτωση του Άντονι Ντέιβις θα εξετάζεται μέρα με τη μέρα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο σταρ της ομάδας να αγωνιστεί στο Game 5 με τους Σανς.

Η ήττα από τους Σανς (92-100) στο Game 4 της σειράς ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους Λέικερς μετά τον αγώνα, αφού όλοι είχαν εστιάσει στον τραυματισμό του Άντονι Ντέιβις που τον υποχρέωσε να αποχωρήσει στην 2η περίοδο. Όπως φαίνεται όμως, ο σταρ της ομάδας απέφυγε τα χειρότερα.

Όπως ανακοίνωσαν οι Λέικερς, ο Ντέιβις υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και η περίπτωσή του θα εξετάζεται σε καθημερινή βάση, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Game 5, εμφανιζόμενοι πάντως συγκρατημένα απαισιόδοξοι. Δεδομένου του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του, ενδεχομένως να μην τον πιέσουν τόσο πολύ πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση.

Την φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει 21.8 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.6 κοψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας σε μόλις 32 παιχνίδια λόγω διάφορων τραυματισμών, με πιο σοβαρό έναν στον αριστερό αχίλλειο τένοντα που τον κράτησε εκτός σχεδόν για 2 μήνες.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ