NBA

Λέικερς: Συμφωνία με ΝτιΆντρε Τζόρνταν

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν με τους Νετς
Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν με τους Νετς 2021 MARY ALTAFFER/AP PHOTO

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν συμφώνησε με τους Λέικερς και όταν μείνει και επίσημα ελεύθερος από τους Πίστονς αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λ.Α.

Την στιγμή που οι Νετς έστειλαν τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν στους Πίστονς ήταν δεδομένο ότι τα "Πιστόνια" θα τον άφηναν ελεύθερο, ανοίγοντας τον δρόμο για την ένταξή του στους Λέικερς. Αυτή η ώρα λοιπόν φαίνεται ότι πλησιάζει.

Με το Ντιτρόιτ να συμφωνεί να αφήσει ελεύθερο τον Τζόρνταν (ο οποίος είχε άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο έναντι σχεδόν 20 εκατ. δολαρίων), τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο έμπειρος σέντερ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Λέικερς για μονοετές συμβόλαιο για το μίνιμουμ των βετεράνων (περίπου 2.6 εκατ. δολάρια). Το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι να μείνει και επίσημα free agent ο Τζόρνταν.

Την σεζόν 2020/21 ο Τζόρνταν είχε 7.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής σε 57 αγώνες (43 ως βασικός). Προς το τέλος της σεζόν ωστόσο τέθηκε εκτός ροτέισον, ενώ στα playoffs δεν αγωνίστηκε καθόλου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ