NBA

Οι Νετς στέλνουν τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν στους Πίστονς και εξοικονομούν 47 εκατομμύρια δολάρια

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Νετς
Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Τέσσερα draft picks δεύτερων γύρων έδωσαν οι Νετς στους Πίστονς για να τους "φορτώσουν" τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν. Γλίτωσαν 47 εκατομμύρια στο Μπρούκλιν, θα αποδεσμευθεί ο έμπειρος σέντερ από την ομάδα του Ντιτρόιτ.

Ο Στιβ Νας δεν τον υπολόγιζε για τη σεζόν 2021/22, ο Σον Μαρκς προσπαθούσε να τον ανταλλάξει εδώ και αρκετές εβδομάδες και τα κατάφερε. Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν αποχωρεί από το Μπρούκλιν με προορισμό το Ντιτρόιτ, με τους Νετς να παίρνουν πίσω δύο παίκτες, τον φόργουορντ Σεκού Ντουμπούγια και τον σέντερ Τζαλίλ Οκαφόρ και να εξοικονομούν και 47 εκατομμύρια δολάρια από μισθούς και φόρους πολυτελείας.

Ο Τζόρνταν θα αποδεσμευθεί από τους Πίστονς που δεν τον υπολογίζουν, την ώρα που οι Νετς αναγκάστηκαν να στείλουν και τέσσερα draft picks δεύτερων γύρων (2022, 2024, 2025, 2027) στον οργανισμό του Ντιτρόιτ που θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό από τα 20 εκατομμύρια που έχει λαμβάνειν ο έμπειρος ψηλός έως το καλοκαίρι του 2023. Μόλις αποδεσμευθεί, η λογική λέει πως θα μετακομίσει σε ομάδα πρωταθλητισμού, με τους Λέικερς να μοιάζουν ο πιθανότερος προορισμός του.

Στα 33 του ο Τζόρνταν έχει 932 αγώνες στο ΝΒΑ με 9.4 πόντους και 10.6 ριμπάουντ ανά 27.4 λεπτά συμμετοχής. Έχει παίξει στους Λος Άντζελες Κλίπερς, στους Ντάλας Μάβερικς, στους Νιου Γιορκ Νικς και την περασμένη διετία στους Μπρούκλιν Νετς.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ