NBA

Νετς - Τζόρνταν συζητούν την λύση του συμβολαίου του, στη... γωνία οι Λέικερς

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Νετς
Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Νετς σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν, με τους Λέικερς να... καραδοκούν προκειμένου να τον αποκτήσουν αν γίνει κάτι τέτοιο.

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν δεν χωράει πλέον στους Νετς. Ενδεχομένως ωστόσο να χωράει στους Λέικερς, οι οποίοι περιμένουν στη... γωνία στην περίπτωση που ο βετεράνος σέντερ μείνει ελεύθερος.

Ο 33χρονος σέντερ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Νετς, το οποίο προβλέπει αποδοχές 9.8 εκατ. δολαρίων. Το Μπρούκλιν θα προτιμούσε να τον στείλει κάπου προκειμένου να πάρει κάτι σε αντάλλαγμα, ωστόσο με την αγορά να μην μοιάζει ιδιαίτερα ανοιχτή για τον Τζόρνταν - και το Μπρούκλιν να μην έχει κάποιο ντραφτ πικ πρώτου γύρου να προσφέρει για να "γλυκάνει" στην συμφωνία - οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο να διακόψουν την συνεργασία τους. Και εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι Λέικερς.

Έχοντας χτίσει ένα ρόστερ γεμάτο 30αρηδες (και 35αρηδες), οι "Λιμνάνθρωποι" φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν προκειμένου να γεμίσουν ακόμα περισσότερο στην θέση του σέντερ, όπου αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι βετεράνοι Μαρκ Γκασόλ και Ντουάιτ Χάουαρντ (και επικουρικά ο Άντονι Ντέιβις).

Την σεζόν 2020/21 ο Τζόρνταν είχε 7.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής σε 57 αγώνες (43 ως βασικός). Προς το τέλος της σεζόν ωστόσο τέθηκε εκτός ροτέισον, ενώ στα playoffs δεν αγωνίστηκε καθόλου, με τον Στιβ Νας να δείχνει να μην τον υπολογίζει.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ