ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Λέει "αντίο" ο Χολ

BASKET LEAGUE / ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÏ (ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÏ (ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τις τελευταίες του ημέρες στη χώρα μας περνά -κατά τα φαινόμενα- ο Κένι Χολ, καθώς η Νίμπουρκ έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η παρουσία του Κένι Χολ στη Stoiximan.gr Basket League με τα χρώματα του Κοροίβου είναι κάτι παραπάνω από καλή, αφού αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου βρίσκεται μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (σ.σ.: έχει 13.7 πόντους και 6.9 ριμπάουντ ανά αγώνα).

Ο 26χρονος σέντερ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Λευκάδα , έχοντας 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, στο προτελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα του Κοροίβου. Αυτό απορρέει τουλάχιστον από την Αμαλιάδα, μιας και το ενδιαφέρον της Νίμπουρκ είναι κάτι παραπάνω από ζωηρό. Η τσεχική ομάδα, που παλεύει για την είσοδό της στους "16" του Basketball Champions League (σ.σ.: ηττήθηκε με 94-72 στον α' αγώνα των playoffs από τη Σάσαρι), έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και αυτή του Κοροίβου, ενημερώνοντας για την πρόθεσή της να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το buy out που προβλέπει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα δεν είναι απαγορευτικό, όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα. Πριν απ όλα βέβαια, θα αγωνιστεί απέναντι στον Κολοσσό (15/2) για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, κι εφόσον δεν προκύψει κάποια εμπλοκή, θα μετακομίσει στην Τσεχία.

Μια εξέλιξη που ουσιαστικά προανήγγειλε ο Ντίνος Καλαμπάκος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, αφού -μεταξύ άλλων- σχολίασε πως " είμαι πολύ ευχαριστημένος, δουλέψαμε πολύ, η ανησυχία μου τώρα είναι τι θα συναντήσουμε την άλλη βδομάδα, ποιος θα είναι ο Κόροιβος σε δέκα μέρες. Θα έχουμε νέο λουκ. Άλλο".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ