ΠΑΟΚ

Λαβωμένος απέναντι στην ΑΕΚ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Τη βοήθεια του κόσμου για να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ προβλήματα και ΑΕΚ, ζήτησε ο Κώστας Πιλαφίδης

" Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για μας το 2007. Αυτή είναι η αλήθεια, μετά τον τραυματισμό του Ουάσινγκτον, που θα λείψει καιρό από την ομάδα, αλλά και τα άλλα προβλήματα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες", τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, και πρόσθεσε: " Η διακοπή μας βρήκε σε μία περίοδο που είχαμε καλό ρυθμό. Πέρα από τα προβλήματα που υπάρχουν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια έχουμε και τις απουσίες για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περισσότερο με ανησυχούν τα προβλήματα που προέκυψαν τελευταία στιγμή και λιγότερο το μεγάλο διάστημα που έμεινε η ομάδα χωρίς αγώνες, γιατί μετά τη διακοπή και σχετικά γρήγορα βρεθήκαμε σε καλό προπονητικό ρυθμό".

Αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Πιλαφίδης τόνισε: " Είναι μία ομάδα έμπειρη, που δείχνει να μην έχει σταθερότητα, αλλά είναι επικίνδυνη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά τώρα που έχουμε πολλά προβλήματα. Έχει έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί μάλιστα ότι: " Η παρουσία του κόσμου θα είναι σημαντική για την προσπάθεια των παιδιών. Στο παιχνίδι με τον Άρη ζήσαμε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και περιμένουμε ότι θα υπάρχει θερμή συμπαράσταση, που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Το είπαμε άλλωστε αρκετές φορές μέχρι τώρα, ότι θέλουμε τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια να είναι δίπλα μας".

Με τα γνωστά προβλήματα
Με τα γνωστά προβλήματα των τελευταίων ημερών, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Εκτός από τη δεδομένη απουσία του Ντάριους Ουάσινγκτον, ανέτοιμοι, καθώς έχασαν πολλές προπονήσεις θα είναι και οι Τζέισον Πάρκερ, Γιάννης Καλαμπόκης. Οι δύο παίκτες έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, θα είναι όμως στην αποστολή, όπως και ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής και στο πρωτάθλημα.

Ο ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας με την ΑΕΚ, που είναι και ο πρώτος για το 2007, ξεκινά στις 16.45, η γενική είσοδος είναι 10€ και με βάση όλα τα δεδομένα, η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο είναι απαραίτητη.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ θα παραδοθεί στον αρχηγό του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλαμπόκη, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα Δεκέμβριο στο πρωτάθλημα της Α1.

Στήριξη και προστασία

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την παρακάτω ανακοίνωσή της φρόντισε να προβεί σε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο της εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena: " Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΚ, περιμένει τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του 2007".

" Η νίκη είναι το βασικό ζητούμενο και με την προσπάθεια και την συμπαράσταση όλων μπορεί να έρθει, για να ξεκινήσει και η νέα χρονιά το ίδιο καλά, όπως έκλεισε το 2006. Η συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντική σε κάθε παιχνίδι, πολύ περισσότερο όμως στον αγώνα με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (όπως αυτή του Ουάσινγκτον) και αρκετά προβλήματα (όπως η πολυήμερη απουσία από τις προπονήσεις των Πάρκερ και Καλαμπόκη)".

" Με τον κόσμο δίπλα της, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και σε αυτό το παιχνίδι, μόνο που οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την συμπεριφορά τους και να αποφύγουν κάθε υβριστικό σύνθημα ή ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο την έδρα της ομάδας".

" Οι παίκτες άλλωστε χρειάζονται την συμπαράσταση και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου σε κάθε αγώνα και μέσα στο 2007 έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια (όπως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στον δεύτερο γύρο, με τον Πανιώνιο) τα οποία θα διεξαχθούν στο PAOK Sports Arena".

" Κι από αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να λείψει κανείς, ούτε να αφαιρέσει κανείς το δικαίωμα από κανένα να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Για αυτό, το σύνθημα που όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι… ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ".

Με Εστουντιάντες οι Έφηβοι

Με αντίπαλο την Εστουντιάντες και σε αγώνα κατάταξης, ολοκληρώνει η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, τους αγώνες της στο διεθνές τουρνουά "Ciutat de Hospitalet".

Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Εστουντιάντες θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι αγώνες που θα διαμορφώσουν την τελική κατάταξη του τουρνουά.
Παρά τις δύο ήττες του στα δύο πρώτα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά ( www.torneohospitalet.com) υπάρχουν τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων, φωτογραφίες κι ένα βίντεο από τον αγώνα ΠΑΟΚ–Παμέσα Βαλένθια.



























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ