ΜΠΑΓΕΡΝ

Λάσο: "Νομίζω πως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" είναι ένας από τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Η Μπάγερν ετοιμάζεται και αυτή για το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" (23-24 Σεπτεμβρίου) που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός και θα φιλοξενήσει ακόμα την Παρτίζαν και την Αναντολού Εφές, με τον Πάμπλο Λάσο να κάνει δηλώσεις ενόψει της διοργάνωσης και να στάζει μέλι.

Ο Βάσκος τεχνικός χαρακτήρισε το τουρνουά ως ένα από τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε ότι πλέον δεν γίνεται να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε: "Μεγάλο τουρνουά, είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε εκεί. Νομίζω ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά στην Ευρώπη, σε περίοδο προετοιμασίας. Μιλάμε για πολύ καλές ομάδες, όμορφη ατμόσφαιρα και πάντα είναι ωραίο να επισκέπτεσαι τον Παναθηναϊκό, για τέτοιου είδους αγώνες.

Για εμάς θα είναι ίσως τα πρώτα παιχνίδια που θα έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ, επειδή είχαμε πολλούς διεθνείς παίκτες. Θα είναι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Θα είναι ένα καλό τεστ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε εκεί.

Νομίζω πως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό. Είναι τιμή μας που έχουμε προσκληθεί σε αυτό το τουρνουά, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, όπως προείπα, και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που θα είμαστε εκεί".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ