ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Αισθάνομαι ευλογημένος"

Λάσμε: "Αισθάνομαι ευλογημένος"
Λάσμε INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για την εμπειρία του με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ευλογημένος και αναφέρθηκε στην πρόκληση που έχει μπροστά του

Στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Στεφάν Λάσμε ο οποίος αναφέρθηκε στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα, τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης καθώς και το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Final-4 του Λονδίνου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προηγούμενες ομάδες του όπως ήταν η Παρτίζαν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

"Πρώτα απ' όλα, είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Απ' την πρώτη χρονιά μου με τον κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ. Παρτιζάν). Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, έκανε θαυμάσια δουλειά με μία νεανική ομάδα εκείνη την εποχή", σχολίασε ο Στεφάν Λάσμε και συνέχισε:

"Όταν ήμουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ο κόσμος περίμενε από εμάς να τα καταφέρουμε (σ.σ. πρόκριση στο Final Four) όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο, εύχομαι να είχαμε πάει λίγο ψηλότερα (σ.σ. απ' τα playoffs).

Φέτος, προφανώς πρόκειται για μία καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά. Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στην καριέρα μου: Είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ